FUNSPACE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 88 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FunSpace. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 10:39 Lekkere friet, wel opvallend veel losse zakjes zout erbij (8st voor 2 personen). ‘Sappige’ vegetarische broodjes hamburger was niet wat het beloofde. Prima te eten, maar je moet geen beyond burger verwachten. Bezorging snel, perfect.
1 okt 2022 om 20:29 Frietjes waren koud en we hadden nog trek na de hap, voor een grote friet weinig inhoud....
4 jun 2022 om 20:17 Snelle bezorging en ontzettend lekkere vegan burger en frietjes. Wel valt er nog winst te behalen op het gebied van temperatuur. Wij wonen erg dichtbij maar hadden een zo goed als koude burger (lag bij iets kouds misschien?) en lauwe frietjes.
9 apr 2022 om 20:55 Leek op speelgoed niet op echte eten. De hamburger was voorheen lekkerder dan nu. Ze hebben gekozen voor een ander soort hamburger denk ik. Vond het tegenvallen. Ik geef een 6. Waarom geen frietsaus? Hoeveelheid was ook niet goed. Was te weinig.
8 apr 2022 om 22:44 Eten was lekker. Alleen we kregen een verkeerde bestelling. Ipv een cheeseburger kregen we een kipburger.
20 feb 2022 om 20:34 Snel geleverd, vriendelijke dame, lekker eten
6 feb 2022 om 20:16 Het was heerlijk, krokante ‘kip’burger. Heerlijke friet en goede snacks, snelle bezorging. Top!
5 nov 2021 om 19:48 De broosjes burger waren erg lekker en de friet was goed. De satésaus was echt niet lekker. Te waterig en soort zoet-zuur date was ver te zoeken. Ook de bitterballen waren niet heel fijn qua smaak. Er zijn lekkerder vegan alternatieven.
5 sep 2021 om 21:40 Heerlijk dat we eindelijk vegan kunnen bestellen! Was ook echt lekker en super tof van jullie dat jullie zelfs naar het strand wilde bezorgen wij zijn helemaal happy!!
6 aug 2021 om 20:23 Super dat ze zout los bij de frietjes doen (voor de kindjes)
5 jun 2021 om 21:09 Snel, lekker, vriendelijk, maar vooral superfijn dat er zoveel keuze is in vegan snacks en mayo! Dank je wel!
30 mei 2021 om 23:20 Lekkere vegan snacks en vriendelijke bezorging!